Workshop ter kennismaking

Bent u geïnteresseerd in een time management training voor uw medewerkers en wilt alvast kennismaken met ons concept? Wij bieden u een korte workshop aan waarin we u laten zien welke aanpak wij hanteren in onze trainingen. U krijgt op deze manier meer gevoel bij onze trainers en wat zij u kunnen bieden. Zij helpen graag uw medewerkers slimmer en efficiënter te laten werken.

3 uur

850 euro

bij u op locatie

Programma

Een workshop wordt samengesteld op basis van de verwachtingen en doelstellingen van uw organisatie. Tijdens deze korte kennismakingsworkshop krijgen de deelnemers handvatten aangereikt waarmee ze prioriteiten kunt stellen en vaker gaat handelen naar deze prioriteiten. Men leert hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en vaker te handelen op basis van persoonlijke doelen. Door minder te hoeven onthouden, houdt men meer ruimte in het hoofd over hebt om echt na te denken.

U krijgt een korte introductie van de beginselen van Time Management en vervolgens worden er een aantal voorbeeld thema’s belicht die aansluiten bij uw organisatiedoelen. Enkele voorbeelden:

  • Grenzen leren stellen
  • Inzicht in hoe je brein ‘werkt’
  • Intern en extern geheugen
  • Uitleg over tijdvreters
  • De 80/20 regel
  • Leren plannen

Wat we doen

De workshop wordt volledig afgestemd op uw organisatie en de vragen die u en uw medewerkers bezighouden ten aanzien van sales. In onze visie is 100% herkenning van deelnemers essentieel. Tijdens de workshop beleven en ervaren u en uw collega’s wat trainen met ons oplevert. U kunt vervolgens bepalen of u een vervolg zou willen geven aan deze workshop met een (maatwerk) training Time Management of bijvoorbeeld coaching!