Kwaliteitsconcept

Home / over ons / Kwaliteitsconcept

Training = Doen!
Wij geloven dat je je vaardigheden en gedrag vooral verbetert door te DOEN. In al onze trainingen ondersteunen actieve (team) opdrachten en rollenspellen – met of zonder acteur – de ontwikkeling van uw medewerkers! Hierbij houden wij altijd een minimale praktijk : theorie verhouding aan van 80:20.

Uw organisatiedoelen, onze constante focus.
U organisatiedoelen vertalen we samen met u en andere betrokkenen in uw organisatie naar zichtbaar gedrag. Dat betekent dat het traject altijd start met een concreet plan van aanpak met daarin activiteiten in de agenda van alle betrokkenen. Hierin staan uiteraard alle trainingen,  maar bijvoorbeeld ook bilaterale gesprekken van de leidinggevenden concreet gepland. Immers een goed voornemen vervaagt  vaak in de waan van de dag.

Individuele aandacht
De persoonlijke leerdoelen van deelnemers staan centraal tijdens de training. Deze doelen worden vooraf door de trainer geïnventariseerd en vastgelegd. Dit betekent dat iedereen eigenlijk een individuele training binnen de (heterogene) groep krijgt. Door deze individuele aanpak, die wij ook in groepstrainingen toepassen, halen wij het maximale rendement uit de trainingen.

Na elke training een actieplan
Iedere deelnemer maakt na iedere bijeenkomst een plan waarin zo concreet mogelijk wordt vastgelegd wat de acties zijn die hij of zij in de praktijk gaat brengen. Dit plan is voor zijn/haar leidinggevende of coach het handvat om verder op te stimuleren en te coachen.

Samen met u het effect borgen
Na iedere bijeenkomsten krijgt de deelnemer een digitale opdracht waarin  de leidinggevende een actieve rol heeft. Uit ervaring weten we dat alleen optimaal resultaat bereikt word met commitment van de leidinggevenden. Duurzaam resultaat bereik je enkel samen.  Door deze aanpak zijn wij in staat met minimale tijd en middelen een maximaal effect te bereiken bij deelnemers.

Resultaat behalen!
Voor optimaal resultaat heb je commitment  van iedere betrokkenen nodig. Daarnaast zijn meerdere en verschillende interventies over een langere periode noodzakelijk voor optimaal resultaat op lange termijn. Jobo Training|Coaching werkt met doelstellende projectteambijeenkomsten, kick off, intakes, gedragsanalyses, drijfverenanalyses, training on en off the job, individuele coaching, field coaching, tussentijdse resultaatbesprekingen en metingen, e –learning en thema perioden.

Inspirerende en enthousiaste trainers
Wij selecteren onze trainers op passie, betrokkenheid, resultaatgerichtheid en hun zichtbare enthousiasme. Onze deelnemers ervaren onze  trainingen als plezierig confronterend. Voor een aantal trainers is een training geven in bijvoorbeeld het Engels een tweede natuur.