Over XL10
Wie zijn wij? en wat bindt ons? Wij willen van uw droom een succes maken!

XL10 Training | Opleiding is een landelijk opererend trainings- en opleidingsbedrijf. Met een sterk portfolio van producten en diensten op het gebied van training, coaching, assessments, blended learning en e-learning. Wij richten ons op het behalen van de door de klant gestelde doelen!

Visie

Van dromen successen maken, dat is waar we iedere dag voor uit bed komen. Samen met klanten bezig zijn om hun doelen te realiseren. In de trajecten staan partnership en resultaat voorop. Doordat wij van nature nieuwsgierig zijn, zijn wij vaak in staat de echte droom van onze klanten boven tafel te krijgen om vervolgens samen te kijken hoe we deze droom kunnen realiseren.

Wanneer we de droom boven tafel hebben kijken we pas naar het middel. Dit kan training zijn, maar ook coaching ofeen assessment. Deze middelen zetten wij in om dromen tot een succes te maken. Training is geen doel op zich.

Certificering

XL10 Training|Opleiding is een CEDEO-erkend trainingsbureau. Van alle Nederlandse trainingsbureaus is slechts 5,4% CEDEO-erkend. Alleen de betere bureaus komen in aanmerking.

Kwaliteit

Wij geloven dat je je vaardigheden en gedrag vooral verbetert door te DOEN. In al onze trainingen ondersteunen actieve (team) opdrachten en rollenspellen het groeiproces.

> Bekijk kwaliteitsconcept

Trainingslocaties

Open training op 7 locaties door heel Nederland, er is dus altijd een locatie in de buurt. Een maatwerk training, maar liever met de organisatie buiten het bedrijf trainen? Dat kan ook!

> Bekijk locaties

Prettig confronterend, door onze professionele trainers.

Ons team van specialisten bestaande uit trainers/coaches heeft één passie: Het ondersteunen en versterken van teams en individuele medewerkers in het behalen van hun doelen.

René Velthuis

Trainer

Regina Nieuwmeijer

Projectleider / Ambassadeur

Daniëlle Schepers

Onderwijskundig ontwikkelaar

Sharon van Dijk

Assessor / Psycholoog