Onze focus ligt op het resultaat op de lange termijn!

Home / Blogs / Onze focus ligt op het resultaat op de lange termijn!

Onze focus ligt op het resultaat op de lange termijn!

Hoge werkdruk met als gevolg: veel stress. Iets dat je vroeger niet bij een ambtenaar zou verwachten. Sinds de verschuiving van zorgtaken van rijk naar gemeenten, valt mij op dat steeds meer ambtenaren behoefte hebben aan hulp bij het managen van hun taken. Managers kampen met hoe ze hun medewerkers gemotiveerd kunnen houden. Door beide groepen de juiste handvatten mee te geven, vergroot je de duurzame inzetbaarheid en het werkplezier van iedereen.

Effectief werken
In onze Timemanagement trainingen bekijken wij de persoonlijke situatie van iedere medewerker en leggen we deze naast de doelen van de gemeente. Wij leren de deelnemers om juiste prioriteiten te stellen waardoor teams effectiever kunnen werken. Of hoe men door team meetings goed te structureren meer tijd kan winnen. Niet alleen tijdens de training geven we praktische tips, maar ons doel is vooral om deze werkwijze vast te houden op de lange termijn.

Nazorg
Verandering van werkwijze heeft tijd nodig om het eigen te maken. Het is een kwestie van volhouden. Net zo lang totdat het een gewoonte is en men niet meer terugvalt in het oude patroon. Daarom besteedt XL10 extra veel aandacht aan de nazorg. Zo geven wij de deelnemers letterlijk ‘timemanagement tools’ mee die ze in de praktijk kunnen gebruiken. En we houden nog tot 6 maanden na de training contact met managers om ervoor te zorgen dat alle deelnemers ook op de lange termijn effectief blijven werken!
Meer weten?

Bekijk ons trainingsaanbod of bel 074 – 245 26 45 voor meer informatie.

Recent Posts